TUGVA'lı gençlerle bir araya geldi

TUGVA'lı gençlerle bir araya geldi

Gündem Yayın: 07 Ocak 2024 - Pazar - Güncelleme: 07.01.2024 14:17:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, AK Parti İl Başkanı Akif Gür ve Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran ile birlikte Türkiye Gençlik Vakfı  (TUGVA) öğrencilerini ziyaret etti.

Gençlerle bir araya gelip sohbet eden Nasıroğlu, gençlere çeşitli bilgiler verdi ve onlarla sohbet etti. Çocukluk yılları ile eğitim ve iş hayatından kesitleri paylaşan Nasıroğlu, öğrencilere önemli mesajlar verdi.

GENÇLERE ÖNEMLİ TAVSİYELER

Nasıroğlu, "Hayatınızda her zaman bir hedefiniz ve idealiniz olsun. Ben hayatım boyunca ideallerimden taviz vermedim. Bakınız başarının birinci sırrı sevdiğiniz işi yapmaktır. Sevdiğiniz işi bulun ve  sevdiğiniz işi yapın." Dedi.

‘BİLGİYİ VE TEKNOLOJİYİ EN İYİ ŞEKİLDE KULLANIN’

Gençlere ve çocuklara kendilerini iyi yetiştirmelerini öneren Nasıroğlu "Topluma faydanız dokunacak bireyler olarak kendinizi yetiştirin. Kullandığınız telefonların sadece birer kullanıcısı olan gençler değil de bunları üreten gençler olun. Kendinizi en iyi şekilde yetiştirmenin, bilgiyi ve teknolojiyi en iyi şekilde kullanarak sizden sonraki nesillere iyi bir miras bırakabilmenin gayreti ve azmi içerisinde olun. Sizler, geleceğimizi inşa edecek büyük bir potansiyele sahipsiniz. Bu potansiyeli en iyi şekilde değerlendirmek, sizlere düşen önemli bir sorumluluktur. Bu doğrultuda bizler de üzerimize düşeni yapıyoruz yapmaya da devam edeceğiz. Bakınız okullarımızda bilim ve teknoloji sınıfları kuruyoruz. Bilim ve teknoloji de öncü nesiller yetiştirmek için Batman'a bilim merkezi de kuruyoruz.  Gençlerimize yönelik projelerimizle, yeteneklerinizi ortaya çıkarmaya, sizi desteklemeye ve geleceğe güvenle bakmanıza gayret ediyoruz. Türkiye'nin ve Batman'ın 2053 ve 2071 vizyonlarını oluşturma ve hayata geçirme vazifesi sizin omuzlarınızda olacaktır." şeklinde konuştu. Nasıroğlu, gençlerin kendilerini bilgili, kültürlü, çağın gereklilikleriyle donanmış, dürüst, ahlaklı, adaletli bireyler olarak yetiştirmelerini arzuladıklarını sözlerine ekledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.