‘Hep birlikte yaralarımızı saracağız’

‘Hep birlikte yaralarımızı saracağız’

Siyaset Yayın: 21 Kasım 2023 - Salı - Güncelleme: 21.11.2023 14:10:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Ankara’da süren programlarını yarıda bırakan Milletvekili Serkan Ramanlı, meydana gelen sel felaketinde etkilenen mahalleleri ziyaret ederek yaraların hep birlikte sarılacağını söyledi.

Selden etkilenen ailelerin durumlarını yakından inceleyen HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, selden etkilenen ev ve iş yerlerini inceleyerek geçmiş oldun dileklerini iletti.  Selden dolayı vefat edenlerin ailelerini ziyaret eden Ramanlı, vefat edenler için baş sağlığında bulundu. Daha önce sel felaketini yaşadıklarını belirten Ramanlı, “Belediyenin, İl Özel İdare ekipleri burada her biri su altında, çamur altında kalmış olan evler, depolar ve bodrumlardaki su tahliyesi için uğraşıyor. 2006 yılında da daha büyük ölçekte bir selle karşı karşıya kalmıştık. O zaman daha fazla can kaybı ve maddi hasar vardı. Temennimiz bir an önce hasar tespitlerinin yapılmasıdır. Şu anda evini kullanamayacak onlarca ailemiz var. Bunların barınacak yerleri valilik tarafından tespit edilmiş durumda. İnşallah bir an önce bu ailelerin dışarıda kalmaları önlenir.” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.