TIRIN ÇARPTIĞI BABA VE OĞLU AĞIR YARALANDI

Batman- Kozluk karayolunda yolun karşısına geçmeye çalışan Baba ve oğluna TIR aracı çarptı, çarpmanın etkisiyle baba ağır yaralandı.

Asayiş Yayın: 29 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 29.02.2024 21:53:00
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Takip EtGoogle News

 

 

 

 

Kaza Batman- Kozluk karayolu merkeze bağlı Çarıklı Köyü mevkiinde meydana geldi. Yolun karşı tarafına geçmek isteyen 38 yaşında Mehmet Salih Tikrat ve 12 yaşındaki oğlu Bülent Tikrat’a sürücüsü öğrenilemeyen TIR aracı çarptı.

Çarpmanın etkisiyle Baba Mehmet Salih Tikrat, ağır yaralandı.

Kazadan sonra çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri Baba Tikrat’ ve oğlu Bülent’e kaza yerinde yapılan ilk müdahale ardından ambulansla Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

 Yaralılardan baba Mehmet Salih Tikrat, ağır yaralı olarak yoğun bakıma alınırken  oğlunun  ise vücudunda kırıklar oluştuğu öğrenildi.

Kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.