Muhtar Yılmaz altyapı çalışmaları için teşekkür etti

Muhtar Yılmaz altyapı çalışmaları için teşekkür etti

Gündem Yayın: 19 Haziran 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 19.06.2023 13:37:00
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
Takip EtGoogle News

Gercüş Köylere Hizmet Götürme Birliği üyesi ve Yayladüzü (Gundik) Köyü muhtarı Mirza Yılmaz, Gercüş bölgesi köylerinde yapılan altyapı çalışmalarından dolayı başta Batman Valisi Ekrem Canalp olmak üzere emeği geçenlere teşekkür etti.

Yürütülen altyapı çalışmalarından dolayı teşekkür mesajı yayımlayan Muhtar Yılmaz,  “Gercüş bölgesi köylerinde yapılan yol çalışması, kanalizasyon, parke çalışması ve arazi yolları çalışmalarından dolayı; Sayın Valimiz Ekrem Canalp’a, Gercüş Kaymakamı Muhammed Öztaş’a eski ve yeni milletvekillerimize, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer’e ve personeline teşekkürü borç biliyoruz. Bu çalışmaların ve halkımıza hizmetin devam edeceğine inancımız tamdır. Cana yakınlığı ile bilinen ve kalben sevdiğimiz sayın valimizin heyetiyle köylerimize ziyarette bulunmasını önemsiyoruz. Gercüş muhtarları ve halkımız adına şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.