İluh Deresi Rengarenk

İluh Deresi Rengarenk

Gündem Yayın: 09 Ekim 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 09.10.2023 14:28:00
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
Takip EtGoogle News

Batman Belediyesi’nin, 9 Ağustos 2023 tarihinde hayata gözlerini yuman ve Batman halkı tarafından oldukça sevilen Habip Hasar’ın adına yaptığı park yavaş yavaş şekillenmeye başladı.

Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp'in talimatıyla kentsel dönüşüm kapsamında İluh Deresi yanında yapımı devam eden parka Down Sendromlu (Habip Hasar) Habip Başkan Parkı ismi verildi.

MAHALLE SAKİNNLERİ ÇOK BEĞENDİ

8 bin metrekarelik alan üzerinde yapımı devam eden parka yakın bir yerde asma köprü yapan ve ışıklandırmalarını tamamlayan Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü, yaptığı çalışama ile dere çehresine farklı bir güzellik kattı. Mevsimsel koşullar elverdiği takdirde önümüzdeki günlerde peyzaj, çimlendirme ve ağaçlandırma çalışmalarına başlanacak olan Habip Başkan Parkı’nda yapılan asma köprü ve ışıklandırma çalışması mahalle sakinleri tarafından da oldukça beğenildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.