Köylülerden yol çilesine tepki: 1 kilometrelik yol yapmak çok mu zor?

Köylülerden yol çilesine tepki: 1 kilometrelik yol yapmak çok mu zor?

Gündem Yayın: 26 Nisan 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 26.04.2023 16:57:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman’ın Kozluk İlçesine bağlı Değirmen Dere, Armağan Mezrası’nda yaşayan köylülerin yol çilesi devam ediyor. Yıllardır köy yolu için çalmadık kapı bırakmayan köylüler, 1 kilometrelik yolu yapmak çok mu zor?” tepkisinde bulundu.

Ülke gündemi 2023 seçimlerine yoğunlaşırken Batman’ın Kozluk ilçesine bağlı olan Değirmen Dere, Armağan Mezrası’nın gündemi bitmek bilmeyen yol çilesi oldu.  Yaklaşık 300 insanın yaşadığı mezrada yolun olmaması ise hayatı adata durma noktasına getirdi. Yıllardır yazdıkları dilekçelerle yollarının yapılmasını isteyen köylüler, çalmadık kapı bırakmadı.

“YILLARDIR SESİMİZİ DUYURMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Yıllardır yapılmayan yolları için yetkililere seslenen köy sakinleri, “1 kilometrelik yol ihalesinin iptal edilmesi üzerine tepki gösteren köy sakinleri, “mezramızda 300 insan yaşıyor. Bu insanların arasında yaşlılar, engelliler, öğrenciler var. Köyümüzde hastalanan olunca ambulans yol olmadığı için köye giremiyor. Türkiye’nin ikinci yüzyılında devasa projeler konuşulurken bizim 1 kilometrelik yolumuz yıllardır yapılmıyor. 1 kilometrelik yolumuzu yapacak yetkili istiyoruz. Yıllardır sesimizi duyurmaya çalışıyoruz. Yeter artık kilometrelik yolu yapmak çok mu zor? Yetkililer duyun artık sesimizi” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.