Ramanlı ‘Tüm adaylara seçimin hayırlar getirmesini diliyorum’

Ramanlı ‘Tüm adaylara seçimin hayırlar getirmesini diliyorum’

Siyaset Yayın: 06 Şubat 2024 - Salı - Güncelleme: 06.02.2024 14:27:00
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Takip EtGoogle News

HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Batman Belediyesi Başkan Adayı Serkan Ramanlı, seçimler ve adaylar ile ilgili açıklama yaptı.

Batman Milletvekili ve Batman Belediyesi Başkan adayı Serkan Ramanlı, seçimin tüm adaylara hayırlar getirmesini dileyerek, seçimin bir hizmet yarışı olduğunu kaydetti. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada açıklanan adayları etiketleyen Ramanlı “Bismillah dedik ve bu hayırlı yarışa başladık. Başlarken de bunun sadece bir hizmet yarışı olduğunu unutmamak lazım. AK Parti Adayı Adil Sebati Ceylan'a, DEM Parti Adayları Gülistan Sönük ve Mehdi Öztüzün'e ve ilan edilecek tüm adaylara seçimin hayırlar getirmesini diliyorum. Batman için güzel bir yarış bizi bekliyor” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.