Şahin: ‘Seçime kendi adaylarımızla gireceğiz’

Şahin: ‘Seçime kendi adaylarımızla gireceğiz’

Siyaset Yayın: 08 Ocak 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 08.01.2024 14:01:00
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
Takip EtGoogle News

HÜDA PAR Batman İl Başkanlığı, il ve ilçelerde kendi adaylarıyla seçime gireceklerini yaptığı basın açıklamasıyla kamuoyuyla paylaştı.

İl başkanı Şahin, yaptığı açıklamada, “Değerli arkadaşlar, seçim işleri başkanımızın ve genel başkanımızın basına verdiği demeçler üzerine; biz Türkiye genelinde kendi parti logomuzla ve adaylarımızla seçimlere gireceğiz inşallah. Sadece İstanbul, Ankara ve İzmir büyükşehir belediye başkanlıklarında Cumhur ittifakı adaylarını destekleyeceğiz. Onun dışında Türkiye genelinde tüm seçim bölgelerinde inşallah kendi parti logomuzla ve kendi adaylarımızla seçime gireceğiz.” şeklinde konuştu. Şahin Batman’da adaylık için başvurular olduğunu ve bunun 20 Ocak’a kadar devam edeceği ifade etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.