BİR KALP BİN UMUT'TAN KIRTASİYE YARDIMI

BİR KALP BİN UMUT'TAN KIRTASİYE YARDIMI

Eğitim Yayın: 08 Eylül 2023 - Cuma - Güncelleme: 08.09.2023 17:19:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Bir Kalp Bin Umut Derneği'nin eğitim faaliyetleri kapsamında,  Batman ilçe ve köylerinde ihtiyaç sahibi yetim kardeşimize ulaştırılmak üzere eğitim seti hazırlanıyor. 

Set içerisinde çanta, kalemlik, defter takımları, kurşunkalem, tükenmez kalem, kırmızı kalem, boya kalemleri, silgi, kalemtraş, cetvel takımı ve suluk ile çocukların yaşlarına uygun kitaplar bulunuyor. Hazırlanan eğitim seti ile bir öğrencinin yıllık kırtasiye ihtiyacının karşılanması planlanıyor.

Hayır sahiplerinden gelen yardımlarla hazırlanan ve içerisinde çocuklar için sürpriz hediyelerin bulunduğu çantalar, öncelikle köylerde yaşamakta olan yetim çocuklara dağıtılacak.
 Çocukların yeni eğitim ve öğretim sezonuna heyecan ve sevinçle girmelerine bir nebze katkı sağlamak amacıyla arasında başlatmış olduğumuz kampanyayı okulların açılması ile dağılmaya başlanılacaktır.

SİZ DE DESTEK OLUN

Bir Kalp Bin Umut Derneği'nin “Bir Yetimin okumasına katkı ver” sloganıyla başlattığı kırtasiye kampanyasına destek vermek isteyen herkes @birkalpbinumutt sosyal medya sitelerinden çalışmalarımızı takip ederek, destek sağlamak isteyen hayırseverlerin Dernek  IBAN numaralarına destek sağlayabilirler. 

Bir Kalp Bin Umut Derneği
Ziraat Bankası
TR83 0001 0016 9497 1091 3250 01

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.