MAHALLE DOĞALGAZA KAVUŞUYOR

MAHALLE DOĞALGAZA KAVUŞUYOR

Gündem Yayın: 24 Ağustos 2023 - Perşembe - Güncelleme: 24.08.2023 15:46:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

 “Mahalle Buluşmaları” kapsamında Çay Mahallesi sakinleri ile buluşan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, halkın seçimde değil, her zaman ve her yerde vekili olduklarını kaydetti.

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı “Mahalle Buluşmaları” kapsamında Çay Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Çay Mahallesi Eshab’ul Kehf Camii yanında bulunan parkta toplanan mahalle sakinleri ile buluşan Ramanlı, mahallenin genel sıkıntılarını dinledi. Sorunların çözüme kavuşturulması için ilgili kurumlar ile iletişime geçeceklerini söyledi.

Milletvekili Ramanlı, doğalgaz konusunda Aksa Doğalgaz il Müdürü Yusuf Demirtaş ile konuştuklarını ve mahallenin sıraya alındığını söyledi.  Diğer sorunları Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp ve ilgili kurumlara iletileceğini söyleyen Ramanlı, “Biz halkımızın seçimde değil her zaman ve her yerde vekiliyiz.” İfadelerini kullandı.  Ziyarete Ramanlı’ya HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, HÜDA PAR Merkez ilçe Başkanı Muhammet Şerif Durmaz ve partililer eşlik etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.