Judo Grup Müsabakaları başladı

Judo Grup Müsabakaları başladı

Gündem Yayın: 08 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 08.02.2024 14:24:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Gençlik ve spor Bakanlığı Okul Sporları Daire Başkanlığının ve Judo Federasyonunun 2023-2024 Okul Sporları faaliyet programında yer alan Judo Yıldız kız –erkek grup müsabakaları başladı.

Sporcular seremoniye 6 Şubat 2023 tarihinde ülkemizde yaşanan deprem felaketi nedeniyle ‘Kalplerimiz Deprem Bölgesinde Atıyor’ pankartıyla çıktılar. 19 Mayıs Spor salonunda startı verilen Judo grup müsabakalarına 12 ilden 150 kız ve erkek sporcu katılım sağlıyor. Kızlar 32, 36, 40, 44, 48, 52, 57,63 ve + 63 kg kategorilerinde yarışırken, erkekler ise 34, 38, 42, 46, 50, 55, 60, 66 ve + 66 kg kategorilerinde mücadele ediyorlar. Katılım sağlayan kız ve erkek sporcular dereceye girmek için büyük bir mücadele örneği sergilediler.

MÜSABAKALAR 3 GÜN SÜRECEK

19 Mayıs Spor Salonunda devam eden müsabakalar 3 gün sürecek. Açılış seremonisinde hazır bulunan Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, bütün katılımcılara başarılar diledi. Batman’ın yanı sıra Şanlıurfa, Bingöl, Malatya, Adıyaman, Elazığ, Diyarbakır, Mardin, Van, Siirt, Hakkâri ve Bitlis illerini misafir etmekten büyük mutluluk duyduklarını belirten İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, Judo sporunun önemine dikkat çekerek konuşmasını şöyle sürdürdü; “Batman olarak ilimizde ağırladığımız bütün grup ve final müsabakalarını başarıyla tamamlıyoruz. Her branşta olduğu gibi Judo’da da kazananlar ve kaybedenler olacaktır. Onun için sakın üzülmeyin. Buraya gelmeniz bile büyük bir başarıdır. Petrol kentimizi müsabakalardan arta kalan zamanlarınızda mutlaka gezmenizi tavsiye ederim. Gezip görülecek çok tarihi ve güzel yerlerimiz var. Arkadaşlarımız sizlere her türlü konuda yardımcı olacaklardır. Bütün sporcularımıza canı gönülden başarılar diliyorum. Benim için burada bulunan bütün çocuklarımız birer şampiyondur.” Açılış seremonisinde Judo Federasyonu Teknik Kurul Üyesi Levent Topuz, Eğitim Kurul Üyesi Osman Göktürk, MHK Üyesi Fatih Tektaş ve Okul Sporları Şube Müdürü ve İl Temsilcisi Ömer Polat, Spor Şube Müdürü Burak Eren ve katılımcı illerin idarecileri de hazır bulundu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.