GÜNEYDOĞUNUN İNCİSİ KLAS YAPI TASARIM

Batman’da 30 yıllık deneyimle inşaat sektöründe tedarik ve ihtiyaç sağlayan Klas Yapı Tasarım, geniş ürün yelpazesi ile hizmet vermeye devam ediyor.

Yayın: 29 Kasım 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 29.11.2023 15:16:00
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
Takip EtGoogle News

 

 

 

GAP Mahallesi Sedat Özevin Caddesi Menekşe apartmanı altında hizmet sunan Klas Yapı Tasarım 20 yıldan beri geniş bayii yelpazesiyle sağlam ve güvenirliğinden ödün vermeden inşaat alanında bölgeye hizmet veriyor. Klas yapı tasarım DYO boya polisan boya gibi markalarda bayii statüsünde hizmet veriyor. Konuyla ilgili bilgi veren firma yetkilisi Halit Sütçü ”20 yıldır aynı yerde hizmet veriyoruz. Birçok markalı boya satışlarımız yanı sıra, yer parkeleri,asma tavan süslemeleri, alçıpan ve birçok ürün satışlarımız mevcuttur. Batman halkına deneyimli personellerimizle birlikte hizmet vermekten memnuniyet duyarız amacımız kalite ve hizmet” dedi.

 

 

#
Yorumlar (1)
Şahin Akdemir
29.11.2023 17:59
Sektörde Deneyimli ve profesyonel bir firma ile çalışmak isteyenlerin tercih etmesi gereken bir firma. Sahibi HALİD bey de çok nezaketli ve kıymetli bir insan.
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.