BATMAN ‘TİCARET MERKEZİNE’ KAVUŞUYOR

BATMAN ‘TİCARET MERKEZİNE’ KAVUŞUYOR

Gündem Yayın: 29 Nisan 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 29.04.2024 17:02:00
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Takip EtGoogle News

Batman girişi mevkiinde yapılan Batman Ticaret merkezinin inşaatı devam ediyor. 10 plaza ve 123 ofisten oluşan Ticaret Merkezi’nde hobi bahçeleri de yer alacak. Tamamlandığında bölgenin en büyüğü konumuna gelecek.
Dört yüklenici firmanın yapımını üstlendiği Ticaret Merkezi’nde 10’u plaza toplam 133 ofis yapıldı. Bodrum katıyla birlikte her biri üç katlı olacak toplam 270 metrekarelik ofislerde bir de hobi bahçeleri olacak. Akıllı ofisler ve 750 araçlık park alanının olacağı Ticaret Merkezi’nde petrol sektöründeki bazı firmalar, mimarlık-mühendislik, müteahhitlik, medikal ve inşaat sektörü gibi firmalarının da yer alacağı Batman Ticaret Merkezi’nin kaba inşaat biterken, diğer çalışmalar devam ediyor. Farklı iş alanlarından birçok kuruluşun yer aldığı Ticaret Merkezi, Aslanlı Grup, Ahal Grup, Fimak Demir İnşaat ve Özhan Yapı İnşaat firmalarının ortaklığıyla yapılıyor. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.