ÜYE KAYITLARI MAYIS AYINDA BAŞLIYOR

Kağba,” Pamuk borsasında ve Yağlık Ayçiçeği piyasasında piyasanın Üstünde fiyat belirleyerek üreticilerimizin yüksek kazanç elde etmeleri için çalışmaktayız, ”dedi.

Ekonomi Yayın: 29 Nisan 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 29.04.2024 21:52:00
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
Takip EtGoogle News

 

 

 

“PAMUK VE YAĞLIK AYÇİÇEĞİ ALIMINA TALİBİZ”

Gazetemize konuyla ilgili açıklamada bulunan Çukobirlik Dicle Kooperatif Batman Başkanı Erkan Kağba,01.05.2024 tarihi itibariyle üye kayıtlarımız başlayacaktır. Pamuk (Beyaz Altın) ve tüm Yağlık Ayçiçeği üreticilerimizin kooperatifimize kayıt yaptırmaları elzemdir. Serbest piyasa koşullarında piyasaya tutunmaları ve kar elde etmeleri için ürettikleri tüm pamuk ve yağlık ayçiçeği ürünlerinin alımına talibiz,” dedi.

 “ÇUKOBİRLİK DAİMA ÜRETEN ÇİFTÇİSİNİN YANINDA”

Konuşmasının devamında Kağba,” Ortak dışı alım yapamadığımız için kooperatifimize ortak üye olmaları çağrısında bulunuyoruz. Pamuk borsasında ve Yağlık Ayçiçeği piyasasında piyasanın Üstünde fiyat belirleyerek üreticilerimizin yüksek kazanç elde etmeleri için çalışmaktayız. Çukobirlik Daima üreten çiftçisinin yanındadır,” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.