Katliam gibi arazi kavgası: çok sayıda ölü ve yaralı var

Katliam gibi arazi kavgası: çok sayıda ölü ve yaralı var

Asayiş Yayın: 15 Haziran 2023 - Perşembe - Güncelleme: 15.06.2023 11:55:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Son dakika haberi: Diyarbakır Bismil'deki Serçeler Köyü'nde iki aile arasında arazi anlaşmazlığı yüzünden kavga çıktı. 8 kişi öldü 3 kişi yaralandı.
Korkunç olay Diyarbakır Bismil'de yaşandı. İddiaya göre Serçeler köyünde iki aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle kavga çıktı. Korkunç olay sabah saatlerinde yaşandı. Buğday tarlalarının da ateşe verildiği kavgada silahlar patladı. Otomatik silah ve tabancanın kullanıldığı olayda 8 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.
Çevredeki köylülerin durumu 112 Acil'e bildirmesi üzerine bölgeye Bismil İlçe Jandarma ve Diyarbakır İl Jandarma Komutanlıkları'ndan çok sayıda zırhlı jandarma birlikleri sevk edildi. Bölgede ve hastanelerde yoğun güvenlik önlemleri alındı.

Bismil Belediyesi'ne ait itfaiye ekipleri de, tarlada çıkan yangına müdahale etti.

Korkunç olayla ilgili Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, açıklama yaptı. Vali Ali İhsan Su, arazi anlaşması kavgasının iki aile arasında çıktığını vurguladı. Vali Su, “ 200 dönümlük bir arazi nedeniyle iki aile arasında çıkan kavgada maalesef 8 vatandaşımız hayatını kaybetti, 3 vatandaşımız da yaralandı. Yaralı vatandaşlarımız bölgeye gönderilen sağlık ekiplerince hastaneye ulaştırıldı. Jandarma ekiplerimiz bölgede gerekli önlemleri aldı" ifadesini kullandı.

İki aile arasında yaşanan kavga sırasında yakılan tarla, uzun uğraşlar sonucu söndürülebildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.