BATMANLI AMCA VE YEĞENİ SİLAHLI SALDIRIDA ÖLDÜRÜLDÜ

BATMANLI AMCA VE YEĞENİ SİLAHLI SALDIRIDA ÖLDÜRÜLDÜ

Asayiş Yayın: 09 Haziran 2023 - Cuma - Güncelleme: 09.06.2023 11:24:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

İstanbul Fatih'teki pazar yerinde "biber gazı sıkma" nedeniyle başlayan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Batmanlı olduğu belirlenen amca ve yeğeni hayatını kaybetti, 4 vatandaş da yaralandı.
Olay, İstanbul Fatih Katip Kasım Mahallesi, Asya Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre sabah saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle pazar yerinde biber gazı sıkan bir kişiyle esnaf arasında tartışma yerini kavgaya bıraktı.

Vatandaşların ve diğer esnafların araya girmesiyle kavga sona erdi. Olay yerinden ayrılan saldırgan akşam saatlerinde pompalı tüfekle pazar yerine dönerek, kavga ettiği esnaflara ateş etmeye başladı. 

Polis olay yerinde yoğun güvenlik önlemleri alırken, sağlık ekipleri de çatışmada yaralananlara müdahale etti. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan 6 kişi ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Batman’ın Sason ilçesine bağlı Tekevler Mahallesi nüfusuna kayıtlı olan esnaf Beşir Kaya ve yeğeni Harun Kaya hayatını kaybetti.

Çatışma sırasında pazar yerinde bulunan biri kadın 4 yaralının tedavisi ise devam ediyor. Çatışmanın ardından olay yerinden kaçan saldırgan ise yakalanarak gözaltına alındı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.