Boş arazide av tüfeğiyle yaşamına son verdi

Boş arazide av tüfeğiyle yaşamına son verdi

Yaşam Yayın: 08 Eylül 2023 - Cuma - Güncelleme: 08.09.2023 17:17:00
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Takip EtGoogle News

 Kozluk ilçesinde Bitlis nüfusuna kayıtlı 26 yaşında R.B isimli vatandaş boş bir arazide av tüfeğiyle kendi yaşamına son verdiği öğrenilirken Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Olay Batman- Kozluk ilçesine bağlı derge köyü mevkiinde boş bir arazide meydana geldi. kendi aracıyla boş bir araziye gelen Mutki Bitlis nüfusuna kayıtlı 26 yaşında R.B, isimli vatandaş bilinmeyen bir nedenle kendisiyle getirdiği av tüfeğiyle kendi yaşamına son verdi. Vatandaşlar tarafından fark edilen R.B ‘nin cansız bedeni ihbar üzerine sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen Jandarma ekipleri intihar olayıyla ilgili soruşturma başlatırken, R.B 'nin cenazesi ise Batman eğitim ve araştırma morguna sevk edildi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.