Kendo aşiretinden Ramanlı'ya destek

Kendo aşiretinden Ramanlı'ya destek

Siyaset Yayın: 01 Mayıs 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 01.05.2023 15:47:00
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
Takip EtGoogle News

Kendo aşireti temsilcilerinden bir heyet HÜDA PAR Sözcüsü ve AK Parti Milletvekili Adayı Serkan Ramanlı'nın seçim lokalini ziyaret ederek destekleme kararı aldı.

Batman'ın Sason ilçesinden Kendo Aşireti’nin temsilcileri kalabalık bir heyetle Batman Milletvekili Adayı Serkan Ramanlı'ın seçim lokalini ziyaret etti. Kendo aşireti temsilcileri 14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan seçimde cumhurbaşkanlığı seçimi için Recep Tayip Erdoğan'ı milletvekilliği seçimi için ise Serkan Ramanlı'yı destekleyeceklerini ilan etti.

Kalabalık bir heyetle seçim lokalimi ziyaret edip desteklerini beyan eden Kendo Aşireti ileri gelenleri ve mensuplarına teşekkür eden Ramanlı, burada bir konuşma yaparak 14 Mayıs aklşamına kadar durmadan çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.