Ekmen: Birlikte başaracağız

Ekmen: Birlikte başaracağız

Siyaset Yayın: 08 Mayıs 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 08.05.2023 16:21:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve CHP Mersin Milletvekili Adayı Mehmet Emin Ekmen, 14 Mayıs seçimleri için tüm vatandaşlara çağrıda bulundu.

15 Mayıs sabahı yepyeni bir Türkiye’ye uyanacağız diyen Ekmen, “14 Mayıs’ta sadece bir aday oylamasını değil aynı zamanda Türkiye’nin gelecek yüzyılının ne yönde olması gerektiğini seçeceğiz. Bir tarafta her gün artan yoksulluk, enflasyon ve yolsuzluklar varken; diğer tarafta şeffaflık, özgürlükler ve değeri gün be gün artan bir ekonomi modeli var. Bu seçim aynı zamanda özellikle son 5 yıldır halktan kopuk bir başkanlık sistemi ile tüm vatandaşlarımızın duygu ve düşünce ile istek ve taleplerinin meclise yansıyabileceği parlamanter sistemin oylaması olacak. Buradan tüm vatandaşlarımıza çağrıda bulunuyorum, 15 Mayıs sabahı yepyeni bir Türkiye’ye uyanmak için Millet İttifakı çatısı altında sizleri buluşmaya davet ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.