Belediyeden su uyarısı

Belediyeden su uyarısı

Gündem Yayın: 05 Temmuz 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 05.07.2023 15:12:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman Belediyesi, kaçak ve gereksiz su kullanımına karşı vatandaşları uyardı.

Su ve Kanalizasyon (BASKİ) Müdürlüğü, kaçak su kullanımına yönelik yıl boyunca başlattığı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İçme suyunun abone olmadan veya bahçe sulamasında kullanılmasının yasal olmadığına dikkat çeken BASKİ Müdürlüğü, su kaçaklarını tespit etmek ve hukuki süreç başlatmak için yoğun bir şekilde alan taraması gerçekleştiriyor.

KAÇAK SU KULLANANLAR TOPLUMA VE KENDİLERİNE ZARAR VERİYOR

Batman Belediyesi, aktif bir şekilde kaçak su kullanımıyla ilgili mücadelenin sürdürüldüğünü belirterek: “Kaçak su ekibimiz sürekli alan taraması gerçekleştiriyor. İçme suyunun kaçak olarak ve amacı dışında sulamada kullanılması, bazı bölgelerde su kesintilerine neden olmaktadır. Lütfen içme ve kullanma suyunu amacı dışında kullanmayalım. Yaz aylarında bağ ve bahçesi bulunan vatandaşlarımız içme suyuyla sulama yapmamalıdır. İçme suyu ile tarımsal sulama yapıldığını veya kaçak su kullanımını tespit eden vatandaşlarımız Alo 185 Çağrı Merkezimizi arayarak ihbarda bulunabilirler" şeklinde konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.