Kış öncesi hummalı çalışma

Kış öncesi hummalı çalışma

Gündem Yayın: 09 Ekim 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 09.10.2023 14:29:00
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
Takip EtGoogle News

Esnaf ve vatandaşın talebi anında değerlendiriliyor

Batman Belediyesi, kış öncesi altyapı çalışmalarına ağırlık verdi. BASKİ Müdürlüğü, kent genelinde hummalı bir çalışma yürütüyor.

Belediye Su ve Kanalizasyon (BASKİ) Müdürlüğü, vatandaş ve esnafın kış öncesi sorun yaşamaması ve olası sürpriz durumlarla karşılaşmaması için büyük çaba sarf ediyor.

16 BİN BACA VE IZGARA TEMİZLENDİ

Kış ayı öncesi şehrin farklı noktalarında tarama faaliyeti yürüten BASKİ Müdürlüğü’ne bağlı kanalizasyon arıza ekipleri, mahalle muhtarları ve mahalle sakinlerinden gelen talepleri tek tek değerlendirerek alan taraması gerçekleştiriyor. Vatandaş ve esnafın talepleri doğrultusunda da hareket eden ekipler, kanalizasyon hattının geçtiği alanlarda onarım ve yenileme çalışması yürütüyor. Yılın tamamında yağmur suyu giderlerinin tıkanmaması için Batman genelinde 16 bin adet baca ve ızgara temizliği de gerçekleştirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.