SÖNÜK, ESNAFIN SORUN VE TALEPLERİNİ DİNLEDİ

31 Mart yerel seçimlerinde iyi bir oyla Belediye başkanı olan Gülistan Sönük, esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Ziyarette esnafın öneri ve taleplerini dinleyen Sönük, vatandaşlarla da sohbet etti.

Siyaset Yayın: 23 Nisan 2024 - Salı - Güncelleme: 23.04.2024 15:08:00
Editör -
Okuma Süresi: 36 sn.
Takip EtGoogle News

 

 

 

 

31 Mart yerel seçimlerinde Batman’da zaferle çıkan DEM, Belediye başkanı Gülistan Sönük, Diyarbakır caddesinde yol boyu esnaf ziyaretti gerçekleştirdi. Esnafa Hayırlı işler temennisinde bulunan Sönük, ziyaret esnasında karşılaştığı vatandaşlarla muhabbet edip taleplerini dinledi. Ziyarette esnafın sıcak ve yoğun ilgisiyle karşılaşan Sönük ve beraberindeki heyet ziyaret esnasında yoldan geçen vatandaşlarla da yakından ilgilendi. Sadece Belediye makamında tek oturmayacağını Sık sık esnaf ve vatandaşları da ziyaret ederek halk ile bir araya geleceğinin altını çizdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.