SEVGİLİLERİN BULUŞMASI

Dünyanın Bir çok ülkesinde 14 Şubat sevgililer günü olarak kutlanan bu günde, Şehrimizde Bir Kalp Bin Umut Derneği gönüllüleri tarafından farklı bir konsept ile kutlandı.

Yaşam Yayın: 14 Şubat 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 14.02.2024 15:52:00
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
Takip EtGoogle News

 

 

 

 

Bir Kalp Bin Umut Derneği gönüllüleri her yıl geleneksel hale getirdiği " Bir Yetim Sevgilin Olsun " kampanyası ile şehrimizde bulunan yüz civarında kardeşimize hayırseverlerin göndermiş olduğu hediyeleri gerçek sahiplerine ulaştırarak çocukları mutlu etmeyi başardılar.

 

Dernek Başkanı Mercimekçi ; bizlere emanet olarak bırakılan Yetim kardeşlerimize sahip çıkmaya devam ediyoruz. Yıl içerisinde yetim kardeşlerimize yönelik farklı çalışmalar yürüterek kardeşlerimizi mutlu etmeye çalışırken, kapitalist sistemin oluşturmuş olduğu 14 Şubat gününü,  bizler de bugünü gerçek sevgililerimiz olan Yetim kardeşlerimiz ile geçirerek onları mutlu etmeyi başardık.

Yapmış olduğumuz çalışmalara destek sağlayan tüm gönül dostlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. Diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.