Batman'dan üç ustaya onur ödülü

Batman'dan üç ustaya onur ödülü

Gündem Yayın: 28 Şubat 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 28.02.2024 14:49:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Batman Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen Batman Film Günleri kapsamında usta yönetmen Derviş Zaim ile usta oyuncular Perihan Savaş ve Halil Ergün’e Onur Ödülleri takdim edilecek.

Bu yıl ilki düzenlenecek Batman Film Günleri için sayılı günler kalırken, etkinlik kapsamında verilecek Onur Ödülleri sahipleri de belli oldu. Batman Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliğin Onur Ödülleri çok sayıda önemli filme imza atan yönetmen Derviş Zaim ile rol aldıkları sinema filmleri ve TV dizileriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan usta oyuncular Perihan Savaş ve Halil Ergün’e takdim edilecek.

İKİ ESKİ DOSTAYNI SAHNEDE BULUŞACAK

Bedrana, Kaşık Düşmanı, İpekçe ve Karılar Koğuşu gibi önemli filmlerdeki oyunculuğuyla hafızalara kazınan usta oyuncu Perihan Savaş ile “Maden”, “Yol”, “Katırcılar” ve “Böcek” gibi sinema klasiklerindeki performansıyla beğeni toplayan usta oyuncu Halil Ergün, aynı sahnede Onur Ödülü alacaklar. “Yaşarken Ölmek”, “Sis”, “Kırlangıç Fırtınası” ve “Yaprak Dökümü” gibi projelerde birlikte rol alan iki usta Batman Film Günleri kapsamında düzenlenecek aynı söyleşiye birlikte katılarak sinemaseverlerle buluşacak. “Tabutta Rövaşata”, “Filler ve Çimen”, “Nokta ve Cenneti Beklerken” gibi unutulmaz filmlere imza atan usta yönetmen Derviş Zaim de, son filmlerinden “Flaşbellek” ile Batmanlı sinemaseverlerin karşısına çıkacak. Zaim, aynı gün düzenlenecek söyleşide Batmanlı sinemaseverlerin sorularını yanıtlayacak.

SEDAT ANAR’DAN FİLM MÜZİKLERİ KONSERİ

Batman Belediyesi tarafından düzenlenen Batman Film Günleri, 1-3 Mart tarihleri arasında düzenlenecek. Dördü yerli, ikisi yabancı olmak üzere altı uzun metraj filmin yer alacağı etkinlik gösterimleri Batman İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu’nda gerçekleşecek. Film ekiplerinin gösterimlere katılarak seyirciyle buluşacağı Batman Film Günleri’nin açılışı 1 Mart akşamı, Batman İlk Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu’un yapılacak. Onur Ödüllerinin takdim edileceği gecede başarılısanturzen Sedat Anar ve ekibi, unutulmaz Türk film klasiklerinin müziklerini icra edecek. Film Günleri, 3 Mart Pazar günü sona erecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.