Akman adaylığını açıkladı

Akman adaylığını açıkladı

Siyaset Yayın: 16 Kasım 2023 - Perşembe - Güncelleme: 16.11.2023 14:26:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

AK Parti Batman il Başkanlığında uzun süre çeşitli kademelerde görev yapmış İş insanı Bahattin Akman, 31 Mart 2024'te yapılacak olan yerel seçimlerde Hasankeyf ilçesinden Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.

Uzun süre AK Parti il Başkanlığında görev yapan iş insanı Bahattin Akman, Gazetemizin imtiyaz sahibi Bulut Kutlu’yu ziyaret etti. Ziyarette Akman, “31 Mart 2024 yılında yapılacak olan yerel belediye seçimlerinde bende aday adaylığımı koydum. Tarihi kentimiz Hasankeyf her geçen gün büyüyen ve gelişen güzel ve tarihiyle zengin bir ilçemiz olması ötesinde ayrıca beklentileri gün geçtikçe artan bir ilçemiz, ekonomik ve sosyal gelişmeye açık yönleri bulunan, mevcut zenginliklerinin turizme kazandırılması gereken bir ilçemiz. Hasankeyf’i sadece kültür Turizmine sıkıştırmak yerine doğal zenginliklerimizi ön plana çıkaracak projelerle geleceğe hazırlamak ilçemizi büyük ekonomi yatırımlarla yeni boyutlara taşımak ve bölgemizin incisi haline getirmek” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.