Nasıroğlu: Bir kişiye iş sağlamak büyük ibadettir

Nasıroğlu: Bir kişiye iş sağlamak büyük ibadettir

Siyaset Yayın: 18 Nisan 2023 - Salı - Güncelleme: 18.04.2023 15:06:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

AK Parti Batman Milletvekili adayı Ferhat Nasıroğlu Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) faaliyet gösteren fabrikalara ziyarette bulunmaya devam ediyor.

Yoğun geçen Organize Sanayi Bölgesi ziyaretinde fabrikalardaki üretim hakkında bilgiler alan Nasıroğlu,  çalışanlarla da bir araya gelip sohbet etti. OSB bölgesinde yapılan üretimin Batman için çok ciddi bir katma değer oluşturduğunu ifade eden Nasıroğlu OSB'lerin şehrin kalkınması ve gelişmesinde sağladığı istihdam, yaptığı çalışmalar ve üretilen çıktılar ile önemli bir yere sahip olduğunu belirtti.

İşsizliğin doğurabileceği sosyal sonuçların da altını çizen, Nasıroğlu “Bir  adam düşünün. Sokakta gezdiğini, boş durduğunu, hayal üretemediğini. Böyle bir senaryo yaptığımız zaman bu adam bir gün bizim karşımıza ve toplum önüne  zararlı bir şekilde çıkabilir.Dolayısıyla bir insana iş vermek aş vermek bana  göre bir ibadet. Türkiye'de yapılacak büyük ibadetlerden biri de  bir insana iş sağlamaktır.'' Diye konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.