Milletvekili Özdemir deprem bölgesinde

Kahramanmaraş merkezli depremler sebebi ile bölgeye giden AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Diyarbakır'da depremden etkilenen vatandaşları ziyaretinin ardından Adıyaman'a geçerek çadır kentteki vatandaşlarla görüştü.

Siyaset Yayın: 14 Şubat 2023 - Salı - Güncelleme: 14.02.2023 15:31:00
Editör -
Okuma Süresi: 36 sn.
Takip EtGoogle News

Milletvekili Özdemir, Diyarbakır'ın ardından Adıyaman'a geçerek incelemelerde bulundu ve yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.  Çarşı ve diğer mahallelerdeki enkaz çalışmalarını da yerinde inceleyen Özdemir, deprem bölgesinde yürütülen çalışmaların koordinasyonunu sağlamak amacıyla kriz masasında yer aldı. Yardım organizasyonu ve iş makinalarının koordineli şekilde yönlendirilmesi için AFAD yetkilileri ile birlikte çalışmalar yapan Özdemir, Adıyaman'da depremden etkilenenler için oluşturulan çadır kenti ziyaret ederek vatandaşların barınma gereksinimlerinin giderilmesi konusunda yapılan çalışmalarla ilgili detaylı bilgi aldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.