MİLLETVEKİLİ NASIROĞLU’NDAN ÇÖZÜM ÖNERİLERİ

MİLLETVEKİLİ NASIROĞLU’NDAN ÇÖZÜM ÖNERİLERİ

Yayın: 04 Ocak 2024 - Perşembe - Güncelleme: 04.01.2024 00:00:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

 

Ak Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu özellikle üretim, istihdam ve markalaşma alanında firmalara çözüm önerilerini sunarak tecrübelerini aktardı.

Milletvekili Nasıroğlu Marka Limanı, Batman Olay Gazetesi ve Yurttaş Post ekibini ziyaret ederek üretim alanında Batman’da bir potansiyelin olduğunu ifade ederken, tanıtım ve markalaşma konusunda eksikliklerimizin olduğunu belirtti.  

Bu konuda çözüm önerilerini aktaran Nasıroğlu, “Çeşitli sektörlerde üretim yapan firmaların kendi markalarını oluşturması ve bunu da dünya pazarına sunması gerekir.  Reklam, tanıtım ve dijital pazarlama rüzgarının Batman’da esmesi için ciddi bir sorumluluk bilincinin oluşturulmasına başlamak lazım. Üretim, markalaşma, reklam, tanıtım ve pazarlama ağında ciddi girişimlerde bulunulması gerekiyor. Bu konuda Batman ticari gelişimleri çok geriden takip ediyor. Toplum olarak kolektif bir girişimle bu eksikliği gidermeliyiz” dedi.

 

Nasıroğlu, “Batman’daki yatırımcı ve girişimcilerin ticaretin olmazsa olmazı olan iletişim ve diyalog becerisini üst seviyeye çıkarması için girişimleri tetiklemek adına daha çok beraberlik ve birlikte hareket etme olgusunu oluşturmak gerekiyor” derken, buna bir örnek veren Nasıroğlu, “üretime yönelik ticaret yapan firmaların kendi markalarını oluşturma ve Batman’a birden fazla marka kazandırma gayreti içinde olması lazım” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.