Nasıroğlu, Marangozlar Sitesi esnafını ziyaret etti

Nasıroğlu, Marangozlar Sitesi esnafını ziyaret etti

Siyaset Yayın: 02 Mayıs 2023 - Salı - Güncelleme: 02.05.2023 14:36:00
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
Takip EtGoogle News

AK Parti Batman Milletvekili adayı Ferhat Nasıroğlu ve AK Parti İl Başkanı Akif Gür, Marangozlar sitesi ve Mobilyacı esnafına ziyaret de bulundu.

Seçim çalışmalarına hız veren Nasıroğlu, esnafı ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi.  Şehrin ekonomisine katkılar sunan marangoz ve  mobilyacı esnafıyla buluştuklarını anlatan Nasıroğlu, şunları söyledi: “Marangoz ve mobilyacı esnaflarımız ile sektörel sorunları ve talepleriyle ilgili olarak istişarelerde bulunduk. Ziyaret ettiğimiz marangoz esnafı Batman’ın il olduğu dönemde yapılan mevcut yerlerinin ihtiyaçlarına cevap vermediği için işlerini büyütemediklerini ifade ettiler. Diğer sektörlerde de buna benzer sıkıntılar var. Bu sektörler de neler yapabileceğimiz hususunda değerlendirmelerde bulunduk. İnşallah milletin vekili olduğumuzda sektörlerin ticaret hacimlerini daha da geliştirebilmesi için elimizden geleni yapacağız. Esnafımızın bu konudaki taleplerini önemsiyoruz." Şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.