Ramanlı, Siirt'te temaslarda bulundu

Ramanlı, Siirt'te temaslarda bulundu

Siyaset Yayın: 06 Eylül 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 06.09.2023 16:46:00
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
Takip EtGoogle News

HÜDA PAR Sözcüsü ve Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Siirt’te bir dizi temaslarda bulundu. Ramanlı, ilk ziyaretini Seyyid Ahmed Bedevi Medresesi'ne gerçekleştirdi.

Medrese ziyaretinin ardından Siirt Ticaret ve Sanayi Odası’na giden Ramanlı, burada yönetim kurulu üyeleriyle Siirt’in sorunlarına dair fikir alışverişinde bulundu. Siirt Ticaret Odası ziyareti hakkında da bilgilendirmede bulunan Ramanlı, "Siirt’e istihdam alanlarının daha da artması gerektiğiyle ilgili düşüncelerimizi paylaştık. Siirt’te organize sanayi bölgelerinin geliştirilmesi, Milli Park olan Botan Vadisi’nin kültür ve spor turizmine açılması, işsizliğin azaltılması ve mevcut sorunların çözüme kavuşturulması için yapılabilecekleri değerlendirdik" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.