21 Yıl sonra ulaşan mektup

21 Yıl sonra ulaşan mektup

Gündem Yayın: 19 Kasım 2023 - Pazar - Güncelleme: 19.11.2023 14:40:00
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
Takip EtGoogle News

Batman’da yaşayan ve bilimkurgu romanlarıyla tanınan yazar Polat Onat’ın 2002 yılında annesine hitaben yazdığı mektup, 21 sene sonra muhatabına ulaştı.

Polat Onat şunları söyledi: “2002 yılında PTT tarafından ‘Cumhuriyetimizin 100. Yılına Mektup’ kampanyası yapılmıştı. 23 yaşımdayken, anneme hitaben bir mektup yazdım. PTT'ye teslim ettim. Mektubum tam 21 yıl boyunca posta merkezi deposunda bekledi. Şimdi 44 yaşımdayken 2023 senesindeyiz. Yazdığım mektup ulaştı ve anneme teslim edildi. Bu ilginç kampanya sayesinde geleceğe mektup yazmak ve nihayet o günlere kavuşabilmek sevinç verici bir olay, şaşkınlık verici bir deneyimdi,” dedi. Mektubun ulaştığı Necla Hanım, oğlunun neredeyse çeyrek asır önce gönderdiği mektubu günümüzde okuduğunda büyük heyecan ve mutluluk duyduğunu söyledi. Geçmişin içinden zamanı aşan bir sesle ulaşan mektubun kendisini çok duygulandırdığını aktardı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.