‘Sizlerle birlikte Batman’ın AK Belediyecilikle buluşturmalıyız’

‘Sizlerle birlikte Batman’ın AK Belediyecilikle buluşturmalıyız’

Siyaset Yayın: 03 Ocak 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 03.01.2024 15:11:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Takip EtGoogle News

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Kadınlarımızın ekonomiye, üretime katılımlarına sonuna kadar destek olduk, olmaya devam edeceğiz. Kadın erkek fırsat eşitliğini artırarak, başta kadınlarımız olmak üzere tüm vatandaşlarımızla başarı hikayeleri yazacağımızdan hiç şüpheniz olmasın." dedi.

Yeni yılın ilk günlerinde Batman'da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek başlayan Göktaş, "20 yılı aşan iktidarımızda temel amacımız, insanımızın en iyi şartlarda refah ve huzur içinde yaşamasıdır." diye konuştu.

‘AK PARTİ KADROLARIYLA BATMAN YENİDEN İNŞA EDİLECEKTİR’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı "Türkiye Yüzyılı" vizyonuyla yola devam ettiklerini belirten Göktaş, şunları kaydetti: "Tarihi ve kültürel güzelliklerle dolu Batman'ı da sizlerle birlikte AK belediyecilikle buluşturmalıyız. İnanıyorum ki vatandaşlarımızın talep ve istekleri doğrultusunda AK Parti kadrolarıyla Batman yeniden inşa edilecektir. Yerel seçimlerde hepimize büyük sorumluluklar düşüyor. Sizin nezdinizde bütün teşkilatımızın üstün bir gayretle çaba sarf edeceğine inanıyorum."

ADEM KURSİYERLERİNİ ZİYARET ETTİ

Bakan Göktaş daha sonra Vali Ekrem Canalp ve AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ile kentteki girişimci kadınlara, ADEM'de kurslara katılan engelli kursiyerlere, engelli milli okçulara ve Batman hentbol takımı oyuncularına plaket takdim etti. Aşevi açılışının ardından Güneykent Aile Destek Merkezi'ne geçen Göktaş, çalışmalara ilişkin bilgi aldı, unutulan sanatlar arasında yer alan filografi alanında eğitim gören kursiyerleri ziyaret etti.

HABİP BAŞKAN PARKI AÇILDI

Öte yandan Bakan Göktaş, geçen yıl hayatını kaybeden, yaptığı taklitlerle kentin sevilen isimlerinden olan down sendromlu Habip Hasar'ın adının verildiği Habip Başkan Parkı'nın açılışını da gerçekleştirdi. Açılışın ardından parkı gezerek bilgi alan Göktaş, Hasar'ın ailesiyle de görüştü. Göktaş tarafından açılan park, kentte down sendromlu bir bireyin anısına yapılan ilk park olma özelliği taşıyor.

Nasıroğlu ‘Bu kenti yatırımcı dostu, üretim karargahı bir şehir yapacağız’

Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı  Mahinur Özdemir Göktaş ile birlikte Batman'daki temasları kapsamında Necat Nasıroğlu Külliyesindeki Hatice Nasıroğlu Konferans Salonu'nda düzenlenen, "Biz Büyük Bir Aileyiz Buluşması"na katıldı.

Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, "Bu kenti  yatırımcı dostu bir şehir haline getireceğiz. Yatırım ve yatırımcı dostu bir şehir olmanın yanında memleketimizi üretim karargahına dönüştürme gayreti içerisinde de olmalıyız. İnşallah, yeni yatırımlarla parmakla gösterilen bir şehir haline geleceğiz. İstihdam odaklı yatırımlarla Batman büyüyecek, Türkiye büyüyecek” diye konuştu.

‘STK VE VATANDAŞLARA ÖNEMLİ GÖREV DÜŞÜYOR’

Programda konuşan Milletvekili Nasıroğlu, üretim dostu ve yatırımcı dostu bir şehir olmamız gerektiğini ve bu noktada kurum müdürleri, STK  ve vatandaşlara da önemli görevlerin düştüğünü belirtti. Nasıroğlu "Girişimcilerin ve işletmelerin  üretim ve istihdama yönelik projelerine destek olalım. Bu noktada kurum müdürlerine, idarecilere ve vatandaşlarımıza da önemli görevler düşüyor. Bizler Batman'a gelen yatırımcıların sorunlarını çözmeliyiz. Yatırımcının ihtiyaçlarına ve taleplerine öncelik verip sorunlarının çözümü noktasında yardımcı olursak şehrin ekonomik potansiyelini daha da artırmış oluruz. Hep beraber bu kenti yatırımcı dostu bir şehir yapalım" Şeklinde konuştu.

‘YENİ OSB ALANLARIYLA YATIRIMCININ YOLUNU AÇMALIYIZ’

Yatırımcıların taleplerine yetişebilmek adına Batman'da OSB'lerin sayısını artırmak için girişimlerde bulunduklarını anımsatan Nasıroğlu, müteşebbislere yeni alanların açılmasıyla istihdam sayısının artacağını kaydetti. Yeni OSB'ler kurma noktasında çalışmalar başlattıklarını ve böylelikle işsizliğe de neşter vuracaklarını anlatan  Nasıroğlu,  "Batman'da gençlerimizin iş bulamama gibi bir derdi olmayacak. Tersine Batman'ı dışarıdan iş gücü ihraç eden bir kent haline getireceğiz." İfadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.