Hasta yakınlarına ziyaret

Hasta yakınlarına ziyaret

Siyaset Yayın: 05 Şubat 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 05.02.2024 13:45:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, hastane çevresinde bekleyen hasta yakınlarını ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ve Belediye Başkan adayı Adil Sebati Ceylan, Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne tedavi gören hasta yakınlarıyla bir araya geldi. Milletvekili Nasıroğlu ve Başkan Adayı Ceylan hasta yakınları ile sohbet edip, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Hasta yakınları ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

‘TIBBI CİHAZLAR İÇİN BAKAN’DAN DESTEK İSTEDİK’

Ziyaret sonrası açıklamada bulunan Milletvekili Nasıroğlu, geçtiğimiz günlerde Sağlık Bakanı ile görüşme gerçekleştirdiklerini belirterek acil ihtiyaç duyulan önemli branşlar da doktor ve tıbbi cihazların tedariği için destek istediklerini anımsattı. Milletvekili Nasıroğlu “Sayın bakanımızla yaptığımız görüşmede doktor ve ekipman ihtiyaçlarını aktardık. Acil ihtiyaç duyulan önemli branşlar da doktor ve tıbbi cihazların tedariği için destek istedik. MR Cihazı, Anestezi, EKO, USG Portable, PET CT, Biyometri cihazı, Eforlu EKG, Mamografi, Merkezi Mönitör, Transport Kuvöz, Refraktometri cihazı ve Göz muayene mikroskobu gibi önemli cihazların karşılanması talebinde bulunduk" dedi. Milletvekili Nasıroğlu, vatandaşların kaliteli ve iyi bir sağlık hizmeti alabilmesi için çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.