Bu motosiklete toplam 9 bin 577 lira cezai işlem yapıldı

Bu motosiklete toplam 9 bin 577 lira cezai işlem yapıldı

Asayiş Yayın: 08 Eylül 2023 - Cuma - Güncelleme: 08.09.2023 17:18:00
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
Takip EtGoogle News

Batman İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler İl Emniyet Müdürlüğü kavşağında durdurdukları bir motosiklet sürürcüsünün ehliyeti olamadığı, kask takmadığı ve tescilsiz motosiklet kullandığı gerekçesiyle ekipler tarafından toplam 9 bin 577 lira cezai işlem yapıldı.

Batman kent merkezinde kamu ve trafik güvenliğini tehlikeye sokan motosikletler ve şarjlı bisikletlerin tespiti ve hırsızlık olaylarının gerçekleşmeden önüne geçilmesi amacıyla kentin farklı bölgelerinde denetimler sürüyor. Batman İl Emniyet Müdürlüğü mevkiinde Yapılan denetimlerde durdurulan bir motosiklet sürücüsü üzerinde ehliyet bulundurmadığı için 8 bin 190 lira kasksız Motosiklet kullandığı için 436 lira, Tescilsiz, motosiklet kullandığı için 951 lira olmak üzere toplam  9 bin 577 lira cezai işlem yapıldı. Ekipler denetimlerin sık sık artacağını ve motosiklet sürücülerinin kurallara uymaları konusunda sürücükleri uyardı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.