Ramanlı Hasankeyf'te esnafı ziyaret etti

Ramanlı Hasankeyf'te esnafı ziyaret etti

Siyaset Yayın: 26 Nisan 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 26.04.2023 16:49:00
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Takip EtGoogle News

Hasankeyf'te esnaf ve AK Parti seçim lokalini ziyaret eden HÜDA PAR Sözcüsü Milletvekili Adayı Serkan Ramanlı, esnafın sorun ve sıkıntılarını dinledi. Batman'ın Hasankeyf ilçesine seçim çalışmaları kapsamında kalabalık bir toplulukla ziyaret eden AK Parti Batman milletvekili Serkan Ramanlı, AK Parti seçim lokalini, semt pazarı ve çarşı esnafı ziyaret etti. 

Hasankeyf ziyaretinde Batman Milletvekili Adayı Serkan Ramanlı,'ya HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Eyüp Yanaç, İl Başkanı Davut Şahin, Hasankeyf İlçe Başkanı Mehmet Özdemir ve çok sayıda partili eşlik etti.

Semt pazarı ve çarşı esnafının ziyaret eden Ramanlı, ziyaretlerinin seçimden seçime olmadığını her zaman halkın ve esnafın yanında olduklarını belirtti. Ramanlı, ziyaretlerin ardından ilçeden ayrıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.