TPAO’da emeklilik yaşı yükseldi

TPAO’da emeklilik yaşı yükseldi

Gündem Yayın: 13 Haziran 2023 - Salı - Güncelleme: 13.06.2023 14:59:00
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
Takip EtGoogle News

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) çalışan personellerin emeklilikleri ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.  Petrol-İş Batman Şubesi ile ve TPAO arasında yapılan sözleşmede personellerin emeklilik yaşı 55’ten 58’e çıktı. Emeklilikte yaş sınırının artmasıyla TPAO çalışanları tarafından sevinçle karşılandı.  TPAO’nun çeşitli kademelerinde çalışan personellerin gündeminde uzun süredir yer alan emeklik yaşının artışı konusu çözüme kavuştu. Petrol-İş Batman Şubesi’nin yoğun girişimleri sonucu TPAO ile yeni emeklilik yaşı sözleşme protokolü imzalandı.

Yapılan sözleşme protokolü ile TPAO personellerin emeklilik yaşı 55’ten 58’e yükseldi.  Emeklilikte yaş sınırının artmasıyla TPAO çalışanları tarafından sevinçle karşılandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.