Çay ocağında faciadan dönüldü

Çay ocağında faciadan dönüldü

Asayiş Yayın: 18 Ekim 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 18.10.2023 11:39:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman’da bir çay ocağına ait asma tavanı çöktü. Çökme esnasında çay ocağında oturan 4 kişi son anda kendilerini dışarı atarak olası bir faciadan kurtulmuş oldu. 
Olay Batman GAP mahallesinde meydana geldi. Bir çay ocağına ait asma tavan bir anda çöktü. Çökme esnasında çay ocağında bulunan 4 vatandaş kendilerini dışarı attı. Şans esri yaşanan olayda yaralanan olmazken çay ocağında ise maddi hasar meydana geldi.
OLAY GAZETESİ OLAY YERİNDEYDİ
Yaklaşık 10 metre uzunluğunda olan çay ocağına ait asma kat çökme sırasında gazetemizin acar muhabiri Şehmus Ustabaşı da olay yerinden ilk bilgileri siz değerli okuyucularımıza aktardı. Olayı anlatan Ustabaşı  “Çökme bir anda oldu o sırada 4 vatandaş çay ocağında oturuyordu bir anda çay ocağına ait tavan çöktü içerde oturan 4 vatandaş saniyeler içinde dışarı kendilerini atarak kurtuldu” dedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.