YENİDEN REFAH BEŞİRİ İLÇESİNDE SEÇİM LOKALİ AÇTI

YENİDEN REFAH BEŞİRİ İLÇESİNDE SEÇİM LOKALİ AÇTI

Siyaset Yayın: 02 Mart 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 02.03.2024 21:38:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

 

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde çalışmalarını sıklaştıran ve ilçe lokallerinin de açılışlarını yapmaya başlayan Yeniden Refah Partisi, Beşiri (Kubin) İlçesi’nde seçim lokalini açtı.

Yeniden Refah Partisi Beşiri Belediye Başkan Adayı Alparslan Karabulut, köklü aşiretlerin ve oy potansiyeli yüksek olan ailelerin desteğini arkasına almaya devam ediyor. Beşiri seçim lokali açılışına binlerce kişi katılım sağladı. Lokal Açılışında

İl Başkanı Ziyaulhak Yamaç, Batman Belediye Başkan adayı Av. Tahir Zaman, Sason Belediye Başkan adayı Mesut Baz, Hasankeyf Belediye başkan adayı Veysi Şebay, Gerçüş belediye başkan adayı ve binlerce Partili katıldı.

“EMANETİ GERİ ALACAĞIZ”

Beşiri ilçesi rahmet Necmettin Erbakan’ın emaneti olduğu ve 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde geri almaya geldiklerini belirten Yeniden Refah Partisi Batman İl Başkanı Ziyaülhak Yamaç, hizmetlerin en iyisini Beşiri halkına sunacaklarını söyledi. ‘Güçlü ve her kesimin gönlünde taht kuran Beşiri belediye Başkan Adayımız Alparslan Karabulut tam bir hizmet adamıdır’ diyen İl Başkanı Yamaç; “Beşiri halkı bugün bizleri ve Başkanımızı onurlandırdı. Bu tablo seçimi açık ara kazandığımız gösteriyor. Halkımız uyandı ve bizi destekleyeceğini çok iyi biliyor. Hep beraber Beşiri ilçemizi için Yeniden Refah diyeceğiz” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.