BAB-GED’den Demir’e ziyaret

BAB-GED’den Demir’e ziyaret

Gündem Yayın: 07 Eylül 2023 - Perşembe - Güncelleme: 07.09.2023 17:27:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği Başkan ve yönetim kurulu üyeleri, TPAO Batman Bölge Mustafa Demir’i ziyaret etti.

Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği (BAB-GED) Başkanı Veysi Demir, yönetim kurulu üyeleri Bulut Kutlu ve Mehmet Salih Seyhan TPAO Batman Bölge Müdürü Mustafa Demir’i makamında ziyaret etti. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Demir, derneklerinin kuruluşu, amacı ve yapacakları çalışmalar hakkında TPAO Bölge Müdürü Mustafa Demir’e bilgi verdi.

BAŞKAN DEMİR BASININ ÖNEMİNE DEĞİNDİ

Batman gündemi, TPAO’nun çalışmaları ve Batman Petrolspor’un konuşulduğu ziyarette TPAO Bölge Müdürü Demir, basının önemine değinerek derneğin hayırlara vesile olmasını temenni edip çalışmalarında başarılar diledi. Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği Başkan Demir de TPAO’nun Batman için büyük bir öneme sahip olduğunu belirterek, çalışmalarında muvaffakiyetler diledi. Demir ve heyeti, yeni sezonda Batman Petrolspor’a başarılar dileyerek, Batman’ın Petrolspor için kenetleneceğine inandıklarını ifade etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.