“Batman’a hizmeti şiar edineceğiz”

“Batman’a hizmeti şiar edineceğiz”

Siyaset Yayın: 18 Nisan 2023 - Salı - Güncelleme: 18.04.2023 15:35:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Ak Pati, Batman Milletvekili adayları, Balpınar Belediye Başkanı Hüseyin Geylani’ninin iftar programına katıldı.

“GELECEĞİMİZ GENÇLERE İSTİHDAM ALANLARI AÇAÇAĞIZ”

AK Parti Batman Milletvekili adayları Ferhat Nasıroğlu, Murat Güneştekin, Muhsine Bozkurt ve Fırat Tunç, Turgut Özal bulvarında esnafı ziyaret ardından, Balpınar’da iftara katıldı. İftar öncesi milletvekili adayları vatandaşları kapıda karşılarken, çocuklara da oyuncak hediyeler vererek yakından ilgilendiler. İftara İl Başkanı Akif Gür, belediye başkanları ve il teşkilatı katıldı.

Ak Parti’nin  Batman’a yaptıkları hizmetlerin ortada olduğunu belirten Milletvekili adayı Fırat Tunç,”Milletvekili adaylarımızla birlikte Batman’a değer katmak için bu yola girdik ve yürüyoruz. Özelikle gençlerimiz, geleceğimiz olan bu pırlanta gibi parlayan kardeşlerimiz için istihdamın artması için çalışacağız. Bu yaptığımı ziyaretlerde de gençlerimize kendimizi anlattığımızda bizlere destek olacağını belirtiyorlar.” Bu arada milletvekili adayı Tunç, iftar programı ardında Şevket Başak camisinde Kadir gecesi nedeniyle Ak Partili gençlerle vatandaşlara tatlı dağıttı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.