Yeşil-Mar 7. Şubesini Kardelen Mahallesinde Açtı

Yeşil-Mar, hızla büyüyen şube ağına bir yenisini daha ekledi. Kardelen Mahallesi Emekli TOKİ girişinde açılan yeni şube, bölge halkına daha geniş ürün yelpazesi ve kaliteli hizmet sunmayı amaçlıyor.

Gündem Yayın: 03 Mart 2024 - Pazar - Güncelleme: 03.03.2024 10:38:00
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
Takip EtGoogle News

 

 

Yeşil-Mar'ın Kardelen Mahallesi'nde hizmete giren 7. şubesiyle ilgili olarak konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Fırat Tunç, "Kardelen Mahallesi'nde yeni bir şube açmanın heyecanını yaşıyoruz. Yeşil-Mar olarak müşterilerimize en kaliteli ürünleri en uygun fiyatlarla sunmayı amaçlıyoruz. Bu yeni şubeyle birlikte, bölge halkına daha geniş bir ürün yelpazesi ve daha yakın bir alışveriş imkanı sunmayı hedefliyoruz" dedi.

Fırat Tunç, açılışın bölge halkı tarafından büyük bir ilgiyle karşılandığını ve memnuniyetle karşılandığını belirtti. Tunç, "Kaliteli ürünler ve dostane hizmet anlayışımızla tanınan Yeşil-Mar'ın bu yeni şubesine olan ilgi bizleri mutlu etti. Kardelen Mahallesi sakinlerinin bizlere gösterdiği bu ilgi ve destek, bizim için ayrı bir motivasyon kaynağı oldu. Bundan sonra da bölge halkına en iyi hizmeti sunmak için çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.