Üniversitede mezuniyet töreni

Üniversitede mezuniyet töreni

Eğitim Yayın: 13 Haziran 2023 - Salı - Güncelleme: 13.06.2023 14:47:00
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
Takip EtGoogle News

Batman Üniversitesinin 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, lisans ve ön lisans düzeyindeki mezun öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti.  Üniversite Batı Raman Kampüsü Vadi Park önünde düzenlenen törene Batman Valisi Ekrem Canalp, Garnizon Komutanı Hv. Tuğg. İhsan Kaplan, Cumhuriyet Başsavcısı Murat Şahingöz, Üniversite Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, ilimiz ve üniversite yöneticileri, akademik ve idari personel ile mezunların aileleri katıldı.

Batman Üniversitenin mezunlarının aldıkları eğitim sayesinde küreselleşen dünyada avantajlı bireyler olarak hayallerine emin adımlarla yürüyeceğini anlatan Rektör Demir, Üniversitenin 2022-2023 Eğitim-Öğretim Döneminde 13 birimde 2 bin 486 öğrenciyi yeni hayatlarına uğurladığını söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.