“KOZLUK’TA İSTİHDAM ALANLARI OLUŞTURACAĞIZ”

“KOZLUK’TA İSTİHDAM ALANLARI OLUŞTURACAĞIZ”

Siyaset Yayın: 16 Nisan 2023 - Pazar - Güncelleme: 16.04.2023 16:08:00
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Takip EtGoogle News

Ak Parti Batman Milletvekili adayları, Kozluk’ta partililerle buluştu. Tüm adayların katıldığı tanıtım toplantısında aslen Kozluklu olan Milletvekili adayı Fırat Tunç, Batman’ın en büyük ilçesi Kozluk’ta istihdam sorununa katkı sunacaklarını belirtti.

İlk ziyareti Bekirhan beldesine yapan Milletvekili adayları, vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini dinledi. Kozluk ilçesinde seçim lokali açılışına da katılan adaylar, partililer tarafından karşılandı. Seçim lokali açılışında toplanan kalabalığa seslenen Milletvekili adayı Fırat Tunç, “Aslen Kozlukluyum, bu açıdan Kozluk’un bendeki yeri ayrı. Batman’ın en büyük ilçesine hak ettiği yatırımları kazandırmak için var gücümüzle çalışacağız. Başta istihdam olmak üzere Kozluk’un sorunlarını çözmeye talipliyiz. Güzide ilçemizin partimize gösterdiği ilgi de ortada. Bu güveni boşa çıkarmayacağız” dedi.

Yorumlar (1)
Fatih Kızmaz
16.04.2023 18:01
Market aç ...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.