8 Dağcı Hasan Dağına zirve yaptı

8 Dağcı Hasan Dağına zirve yaptı

Gündem Yayın: 10 Ocak 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 10.01.2024 16:08:00
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
Takip EtGoogle News

Batman Gençlik Spor İl Müdürlüğü, Batman Gençlik Merkezi ve Türkiye Dağcılık Federasyonu İl temsilciliğinin birlikte düzenlemiş olduğu zorlu bir tırmanışa daha imza atıldı.

8 dağcı sporcumuz Aksaray’da bulunan Hasan Dağına zorlu hava koşullarına rağmen zirve yaptılar. Dağcılık İl Temsilcisi Emrullah Girgin, Batman’ı temsilen zorlu dağ tırmanışlarına bir yenisini eklediklerini ve bunun devamının geleceğini söyledi. İl Temsilcisi Girgin; “Hasan Dağının yüksekliği 3268 metredir. Bu dağımız yüksek olan tepesiyle volkanik bir dağdır. 3268 metre yüksekliğe sahip Hasan Dağı, İç Anadolu Bölgesi'nin en yüksek ikinci dağıdır. Batmanlı dağcılar olarak bu dağımıza zirve yaptığımız için çok mutluyuz. Zorlandık, ama hiçbir zaman pes etmedik. Önümüzdeki süreçte ekip olarak farklı yüksek ve zorlu dağlarda tırmanışlarımız olacaktır.” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.