‘Mevki değil, millete hizmet etmek için varız’

‘Mevki değil, millete hizmet etmek için varız’

Siyaset Yayın: 26 Şubat 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 26.02.2024 14:31:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Lokal açılışında konuşan Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Siyasette makam ve mevki elde etmek için değil millete hizmet etmek için bulunduklarını söyledi.

Siyasette samimiyet ve güvenin önemli iki etken olduğuna işaret eden Nasıroğlu, " Bizler bu yola memleketimize duyduğumuz aşk ve sevda için girdik. Memleketimize bir şeyler katmak ve kazandırmak istiyoruz. Tabi bunu yaparken münafık olmayan, samimi insanlara ihtiyacımız olacaktır. Yanlışımıza yanlış, doğrumuza doğru diyen samimi insanlar bizim gerçek dostumuzdur." İfadelerini kullandı.

‘ÇOCUKLARIN GELECEĞİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ’

Dedikodu yapıp ortalığı karıştıranların karşısında olduklarını vurgulayan Nasıroğlu, kaostan, kargaşadan ve kinden beslenen bir kesimin olduğuna işaret etti. Kin ve nefretten değil ülke  zenginliğinden, dostluktan ve kardeşlikten beslendiklerini aktaran Nasıroğlu, çocukların geleceği için çalıştıklarını anlattı.

‘KOZLUK BÜYÜK BİR DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜM YAŞAYACAK’

Nasıroğlu,  "Çocuklarımız okuyup iş sahibi olunca mutlu oluyoruz. İnsanlarımızın refah seviyesi yükseldikçe keyif alıyoruz ve bunun mücadelesini veriyoruz. Her gittiğimiz yere Batman’a nasıl bir proje kazandırırız düşüncesiyle gidiyoruz. Batman’ı ve Kozluk’u daha güzel bir noktaya taşımanın kavgasını veriyoruz. İnanın 5 yılda Batman ve Kozluk’da büyük bir değişim ve dönüşüm yaşanacak. Bunu da sizlerle beraber yapacağız." Dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.