Marka Limanı’nın bütün gelirleri depremzedelere

Marka Limanı’nın bütün gelirleri depremzedelere

Gündem Yayın: 13 Şubat 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 13.02.2023 16:34:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman’da faaliyet yürüten firma ve markaların yanı sıra ülke ve yerelde markalaşmış isimlerin yer alan Marka Limanı dergisinin ikinci sayısı çıktı. İmtiyaz Sahipliğini Gazeteci Bulut Kutlu’nun yaptı derginin ikinci sayısının bütün gelirleri asrın felaketi olarak nitelendirilen depremde zarar gören afetzedelere bağışlanacak.

Türkiye, Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 depremlerle sarsıldı. 10 ilde yıkıcı etkiye sahip olan asrın felaketi depremde 30 bine yakın can kaybı yaşanırken 80 bin vatandaş yaralandı. 10 ilde yüzbinlerce insan ise deprem nedeniyle evinden oldu. Yaşanılan felaketin ardından ülke genelinde yardım seferberliği başlatıldı. Depremin yaralarını sarmak için 7’den 70’e her kesimin afetzedeler için yardım seferberliğine katkı sunarken Batman’da faaliyet yürüten firma ve markaların yanı sıra ülke ve yerelde markalaşmış isimlerin yer aldığı Marka Limanı dergisinin ikinci sayısında elde edilecek tüm gelirlerin afetzedelere bağışlanacağı belirtildi.

“DEPREMİN YIKICI ETKİSİNİ YÜREĞİMİZDE YAŞADIK”

Konu ile ilgili açıklama yapan Marka Limanı Dergisi İmtiyaz Sahibi Bulut Kutlu, “ülke olarak depremin yıkıcı etkisini yüreğimizde yaşadık, yaşamaya da devam ediyoruz. Deprem bölgesinde bulunan afetzedeler için bizde elimizden gelen her şeyi yapmayı kendimize borç olarak bildik. Bu yüzden yeni çıkan dergimizin ikinci sayısında elde edilen tüm gelirleri afetzedelere bağışlama kararı verdik. Umarım ülke olarak kenetlenme ruhuyla bu zor günleri hep birlikte atlatırız” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.