İlaçlama çalışmaları yıl boyunca devam ediyor

İlaçlama çalışmaları yıl boyunca devam ediyor

Gündem Yayın: 21 Mart 2023 - Salı - Güncelleme: 21.03.2023 12:09:00
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Takip EtGoogle News

Batman Belediyesi, vatandaşların daha rahat bir yaz mevsimi geçirmesi için ilaçlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 Belediye Veteriner İşleri Müdürlüğü, çevre ve halk sağlığını korumaya yönelik başlattığı çalışma kapsamında; sivrisinek, karasinek, akrep ve larvayla mücadeleye kapsamında kent genelinde hummalı bir çalışma gerçekleştiriyor.

Bahar mevsimi ile birlikte ilaçlama sayısını artıran Batman Belediyesi, yılın tamamına yaydığı program çerçevesinde larva ile mücadele kapsamında; vatandaşların sorunsuz ve rahat bir yaz mevsimi geçirmesi için büyük çaba harcıyor.

Ergin karasinek üremelerini durdurmaya yönelik hayvan gübreliklerinde, sulama kanallarında, su birikintisi bulunan göl, dere ve jit alanlarında da çalışma gerçekleştiren Belediye Veteriner İşleri Müdürlüğü, 459 adet bodrum ile kent genelinde bulunan 16 bin bacayı dumanlama yöntemiyle ilaçladı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.