Yıldız: Refah Partisi iktidarın alternatifi olan yegane siyasi partidir

Yunus Yıldız: Yeniden Refah Partisi iktidarın alternatifi olan yegane siyasi partidir

Siyaset Yayın: 05 Şubat 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 05.02.2024 16:20:00
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Takip EtGoogle News

Yeniden Refah Partisi Genel Merkez Siyasi İşler Başkan Yardımcısı Yunus Yıldız yerel seçimlerle ilgili değerlendirmede bulundu. Batman Olay Gazetesi İmtiyaz Sahibi Bulut Kutlu’yu ziyaret eden Başkan Yıldız, Yeniden Refah Partisi iktidarın alternatifi olan yegâne siyasi partidir” dedi.

Seçimlerle ilgili değerlendirmede bulunan Yıldız: “31 Mart 2023 yerel seçimlerinde genel başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın açıkladığı gibi tüm Türkiye genelinde kendi adaylarımızla seçime girme kararı almış bulunmaktayız. Yeniden Refah Partisi olarak seçimlere göstermelik adaylarla katılan bir siyasi parti değiliz. Partimiz Türkiye’de iktidarın da muhalefetinde alternatifi olan yegâne siyasi partidir. Yerel seçimlerde alacağımız belediyeler ve oy oranımızla 2028 genel seçimlerinde iktidara yürüyen bir parti olduğumuzu gösterme arzusuyla seçimlerde canla başla çalışmalarımızı sürdürmekteyiz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.