CHP’den TRT hakkında suç duyurusu

CHP’den TRT hakkında suç duyurusu

Yayın: 12 Temmuz 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 12.07.2023 13:43:00
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Takip EtGoogle News

CHP genel merkezi tarafından 81 ilde eş zamanlı TRT’nin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun grup toplantısındaki konuşmalarına gerektiği kadar yer vermediği gerekçesiyle suç duyurusunda bulunuldu. 

CHP Batman İl Başkanı Hikmet Duruş Batman Adliyesine giderek TRT’ye suç duyurusunda bulundu. Duruş, yaptığı açıklamada “TRT’ye yanlı bir yayın politikası izletmektedir. TRT Devletin ve Milletin Kuruluşudur. Hepimizin vergileriyle gelir elde etmektedir. Buna karşın çok uzun süredir CHP’yi yok sayan veya kötüleyen yayınlar yapmaktan geri durmamaktadır.  Özellikle seçim dönemi boyunca TRT, devlet televizyonu olarak değil, AKP’nin propaganda makinesi olarak çalışmıştır. Genel Başkanımızı ve Partimizi yok sayan zihniyetin demokrasi tarihimize kara bir leke olarak geçtiğini belirtmek isteriz.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.