POLİSİN CESUR HAMLESİ GENÇ KIZIN HAYATINI KURTARDI

Esentepe köprülü kavşak üzerinde demirlerin arasına çıkarak intihar girişiminde bulunan 20 yaşında genç kız, polis memurunun cesur hamlesi sayesinde genç kız son anda kurtardı.

Asayiş Yayın: 03 Mart 2024 - Pazar - Güncelleme: 03.03.2024 13:29:00
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
Takip EtGoogle News

Olay, Turgut Özal Bulvarı üzerinde bulunan Esentepe köprülü kavşak üzerinde meydana geldi. Köprülü kavşakta demirlerin arasına çıkan 20 yaşında İ.Y isimli genç bir kız intihar girişiminde bulundu. Onu fark eden vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezini aradı. İhbarın ardından bölgeye çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri ve sağlık ekipleri yaşanabilecek bir olumsuzluğa karşı önlem aldı. Polis ekipleri ise genç kızı ikna etmek için mücadele etti. İkna çabaları yetersiz kalınca bir polis memuru genç kızın dikkatini dağıtarak onu yakalayıp son anda intihar girişiminden kurtardı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.